Certifierad

Mental Idrottscoach

Om utbildningen

Känner du ett inre kall till att coacha idrotts atleter och idrottslag på det mentala planet. Den mentala inställningen och idrottspsykologin är lika viktig som atletens fysiska prestationer. Både individuellt och inom lagsport. 

Som utbildad och certifierad mental idrottscoach kommer du vara nyckeln för att coacha den mentala prestationen för att uppnå maximalt resultat. Vägleda och motivera. Du kommer att sätta upp mål, delmål och följa upp den mentala utvecklingen hos såväl den enskilde individen och laget.

Utbildningen kommer ge dig verktygen att kunna coacha och kommunicera till prestation och motivation i olika klimat. Du kommer lära dig hur man som ledare kan skapa kommunikation mellan individer och team.

Du kommer att studera olika mentala träningstekniker som reglerar stressnivåer, tekniker som ökar den psykiska energin och koncentrations tekniker. Du kommer även arbeta med målbilder och visualisering och målsättningar.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 3 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Mental idrottscoach är 13 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 633 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 367 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy