Massage
Fortsättningskurs

Om kursen

Fördjupa dina kunskaper inom massage och förstå hur kroppens olika system samverkar. I vår fortsättningskurs studerar du grunderna i fysiologi, lär dig hur immunsystemet arbetar och hur du kan anpassa din massage för att främja hälsa och välbefinnande. 

Du studerar hudens uppbyggnad och funktion samt hur du använder dig av triggerpunkter i din massage och var de är placerade på kroppen! I kursen kommer du även att genom videoinspelningar och föreläsningar grundligt lära dig om hur man använder massagens grepp och hur du skapar en programmering för att på bästa vis kunna utföra en massage! Investera i dig själv – Investera i din framtid! Vi ser framemot att få ha dig som elev hos oss på Academy Online.

Kursen omfattar ca 80 timmar.

  • Du startar din kurs när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill

Kursportalen

Du läser kursen på egen hand i vår kursportal, när det passar dig. Där finns allt material, skärminspelade föreläsningar, filmer, bilder från föreläsningarna och övningsuppgifter. Du har tillgång till kursen i ett år, från det att du har påbörjat den.

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan eller betalning når du oss enklast och snabbast genom att skicka ett mejl till support@academyonline.se Du kan också ringa vår växel 0775-54 40 00 och lämna ett meddelande så kontaktar vi dig. Anmälan måste dock vara skriftlig. 

Om du har frågor om själva kursen och dess innehåll kan du maila till kursledarens mail som anges inne på kursen.

Betalning

Kursavgiften är 3 995 kr inkl. moms. Betalning i förskott.
I kursavgiften ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Kursintyg

Kursintyg

Du erhåller efter genomförd kurs ett intyg om du så önskar.

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd kurs ber vi dig svara på en kort utvärdering, som ligger sist i menyn i kursportalen.


Kursskapare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

Education Made Easy