Certifierad

Makeup Artist

Varför ska du välja att gå Academy Onlines utbildning till Certifierad Make up Artist? Läs mer här...

Soon also available in English. Contact support@academyonline.se if you are interested in taking the course in English.

Om utbildningen

Drömmer du om att få resa runt i världen, arbeta i spännande miljöer med ett team av kreativa människor eller vill du arbeta med make-up i en skönhetssalong, då är denna utbildning den rätta för dig. Du behöver inte ha några förkunskaper sedan tidigare och vi kommer att gå igenom allt du kan tänkas behöva veta inför ditt nya yrke som Make up artist. Vi kommer lägga fokus på skönhet, mode och konsultation. Efter avklarad utbildning blir du certifierad Make up artist.

Du väljer själv vilka produkter och i vilken prisklass inför utbildningen.

Du kommer få lära dig alla makeupens grunder, och de redskap och produkter som du kan tänkas behöva användning utav i yrkeslivet. Lektionerna innehåller de makeuptekniker som krävs för att du som elev skall få en bra grund att stå på och för att sedan själv välja den inriktning du önskar fokusera på, vare sig det är att stå i en butik, brudsminkningar, salong eller mode och skönhet.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 7 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Du kan betala utbildningen på tre olika sätt. Hela kursavgiften på en faktura med 23 000 kr. Per modul i förskott för 5 750 kr. Alternativt delbetalning i 12 månader med 2 125 kr kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

Om du vill kan du även beställa ett startkit med produkter för 12 000 kr. Separat faktura från kursavgiften. Alternativt kan du själv skaffa de produkter du behöver under studietiden.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecka Lingmert
Makeup lärarutbildning
Frisörutbildning
Yrkeslärarutbildning Stockholms universitet
Lång erfarenhet som Makeup Artist och Hårstylist

 

Jobbmöjlighet

Välkommen att börja arbeta med B-DOOR efter din avklarade utbildning. Vill du börja arbeta på egna villkor efter din certifiering som makeup artist? Med B-DOOR appen kommer du direkt ut i arbetslivet och får betalt för utförda tjänster direkt efter utförd behandling. Genom B-DOOR kan du arbeta när och var du vill och samtidigt ha möjligheten att ta del av en stor kundbas direkt i appen. Via B-DOOR kan kunderna enkelt beställa skönhetstjänster hem eller till en annan önskad adress. Det är helt gratis att registrera sig i appen, gör det genom att kontakta oss via Ansök om samarbete - B-DOOR. För att läsa mer om B-DOOR besök sidan via knappen nedan.

Bröllopsuppdrag

Välkommen att bli en del av team Brudmakeup.se efter din avklarade utbildning! 
För dig som vill få bra betalt, stärkas och utvecklas som frilansare och som vill jobba i team med andra makeupartister. Som en del av teamet är man iväg på bröllopsuppdrag varje år runtom i hela södra Sverige, från Skanör till Göteborg och Österlen till Öland. 
Du får bröllopsförfrågningar till dig med all information från kunden som du behöver för att lätt kunna planera provtillfälle och bröllopsförberedelser. Du väljer själv hur många bröllop du gör! Ansök om samarbete. För att läsa mer, besök sidan via knappen nedan.

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy