Certifierad

Life Coach

Om utbildningen

Du är intresserad av att arbeta som Life Coach i olika forum för individen, gruppen och på arbetsplatsen, samt i fritidssektorn som camps eller dagligverksamhet. Som livscoach leder du verksamheter på ett pedagogiskt och nyanserat sätt och handleder och förmedla en sund och hälsosam syn på hälsa. För att individen skall må bra i kropp och själ.

Utbildningen är baserad på de nordiska näringsrekommendationerna (NNR) och den vetenskapliga grunden för nationella näringsrekommendationer. Dagens samhälle ställer höga krav på oss som individer, samtidigt som vi strävar mot ett friskare och sundare liv i alla livets skeden. Du vill vara med och påverka vårt samhälle och arbeta med friskvård, kost, främjande hälsa och en sund och god inställning till livet. I din roll som livscoach arbetar du med främst friska människor som behöver pushas att vilja leva mera hälsosamt och börja anamma flera hälsosammare val i sin vardag för att må bra.

Fokus i utbildningen ligger i att förmedla god och sund hälsa i alla delar av människans kropp och psyke. Du får verktygen så som grundläggande hälsofrämjande kost, hur kroppen fungerar fysiologiskt och psykologiskt. Grundläggande tränings och aktivitets rekommendationer för att hålla en sund livsstil och få kroppen att fungera bra. Kunskaper i stresshantering, hur kroppen reagerar vid stress och hur man kan påverka stressen genom olika redskap. Du lär dig hantera hur kroppens olika signaler fungerar i olika situationer. Tex hur påverkas psyket när vi är glada, ledsna och stressade. Även hur kroppen påverkas av olika hormoner. Vi kommer att jobba med verktygen kommunikation och coachning. Med fokus på att leda människor till en friskare och sundare livsstil. Vi tar även upp hur Sveriges rekommendationer för hälsa ser ut och hur man arbetar på regional och nationell nivå med dessa frågor.

En Life Coach hjälper människor att må bättre!

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad Life Coach är 13 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 3 475 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 283 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy