Certifierad

Landskapsarkitekt

Om utbildningen

Formar vi miljön eller formar vår miljö oss?
Välkommen till en landskapsarkitektutbildning som låter dig hjälpa till att skapa de platser där vi bor på ett sätt som är både mänskligt och miljömässigt hållbart. Utbildningen fokuserar på både småskaliga stadsrum, till exempel parker och torg och stora regionala landskap när det gäller planering, design och administration. Utbildningen täcker en mängd olika ämnen inom landskapsarkitektur.
Landskapsarkitektutbildningen är baserad på aktuella och globala idéer, samt forskning och information som genereras på  i samband med praktik och yrke. Föreläsningar, litteraturuppläsningar med muntliga presentationer och skriftliga reflektioner om det studerade materialet samt inlämningsuppgifter ingår i utbildningen. Syftet med föreläsningarna under utbildningen är att presentera idéer och metoder som används i landskapsarkitektur.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 16 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 


Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Landskapsarkitekt är 29 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 7 475 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 700 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Kidus Kibebew
Utbildad Landskapsarkitekt
Examen i Arkitektur och Landskapsarkitektur

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy