Kostinformation

Vitaminer och mineraler

 

Om kursen

Vill du fördjupa dina kunskaper i hur vitaminer och mineralämnen påverkar vår kropp och hur dess funktioner interagerar med varandra? Eller har du ett stort intresse för kost och vill bredda dina kunskaper genom att studera specifikt om vitaminer och mineraler?

I vår vardag och livsstil har intag av vitaminer och mineralämnen i form av tillskott blivit allt vanligare och många tar tillskott utan att veta vad de exakt stoppar i sig. Är extra tillskott verkligen nödvändiga för oss, eller får vi i oss tillräckligt med vitaminer och mineralämnen via vår dagliga kost?

Kursens fokus är på de olika vitaminerna och mineralämnena och hur de påverkar kroppen. Vilka symptom kan uppstå vid överdosering och brist? Vi tar också upp hur de olika reglerna ser ut för tillverkning samt innehållsdeklarationer. Kursen passar dig som till exempel arbetar i hälsokostbutik, som kostrådgivare eller inom kostenhet.

Kursen omfattar ca 15 timmar.

  • Du startar din kurs när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill

Kursportalen

Du läser kursen på egen hand i vår kursportal, när det passar dig. Där finns allt material, skärminspelade föreläsningar, filmer, bilder från föreläsningarna och övningsuppgifter. Du har tillgång till kursen i ett år, från det att du har påbörjat den.

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan eller betalning når du oss enklast och snabbast genom att skicka ett mejl till support@academyonline.se 

Du kan också ringa vår växel 0775-54 40 00 och lämna ett meddelande så kontaktar vi dig.  

Om du har frågor om själva kursen och dess innehåll kan du maila till kursledarens mail som anges inne på kursen.

Betalning

Kursavgiften är 3 750 kr inkl. moms. Betalning i förskott.
I kursavgiften ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Kursintyg

Kursintyg

Du erhåller efter genomförd kurs ett intyg om du så önskar.

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd kurs ber vi dig svara på en kort utvärdering, som ligger sist i menyn i kursportalen.


Kursskapare
Rebecca Bjellverud
Lärare & pedagog
Innehar certifieringar inom följande områden:
Personlig tränare
Kostrådgivare & coach
Massageterapeut

Education Made Easy