JOBBA MED OSS

Välkommen att höra av dig till oss genom att använda kontaktformuläret här nedan eller genom att maila till support@academyonline.se.
Lättast att nå oss är på våra ordinarie öppettider på vardagar kl 9-17. Om du vill ringa till oss har vi en gemensam växel med telefonnr 0775-544000 vx.
Ange ditt ärende så blir du kopplad till rätt person. Om du inte får tag i rätt person lämna gärna ditt namn, telefonnr och mailadress så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Välkommen!

Academy Online är ett förlag för digitala yrkesutbildningar och kurser. Vi samarbetar med författare dvs de som skapat de olika utbildningarna.

Har du en kurs som du vill skapa en webbkurs av? Vi kan hjälpa dig med att filma och skärminspela kursen och ta hand om allt runt omkring dvs skapa en webbkurs med produktion, marknadsföring, försäljning och administration.

Du behöver vara en expert på ämnet för din kurs eftersom det är du som kommer att ge kursdeltagarna feedback på de inlämningsuppgifter de skickar in i kursportalen. Ditt arbete är att skapa kursen (vanligtvis som en Powerpoint föreläsning) och därefter kontinuerligt ha kontakt med kursdeltagarna för kursspecifika frågar och feedback på inlämningsuppgifterna du skapat. Allt annat tar vi hand om. Du får betalt för varje kurs vi säljer. Du väljer själv när du går in i kursportalen och kommunicerar med kursdeltagarna och ger feedback, dock bör du göra det minst två gånger per vecka.

EXEMPEL PÅ HUR EN WEBBKURS SER UT

Vi arbetar med yrkesutbildningar och fristående kurser. Om utbildningen innehåller fler än en kurs kallar vi det för kursmoduler.
En yrkesutbildning kan då bestå av t ex 5 kursmoduler.

Vi upprättar ett skriftligt avtal med varje författare som reglerar bl a vem som gör vad i samarbetet och hur den ekonomiska fördelningen ser ut. Filmen intill visar hur en webbkurs kan se ut med innehåll i kursportalen.

SKAPA EN KURS STEG FÖR STEG:

  • Du har en idé om en yrkesutbildning eller kurs
  • Du skapar kursen i Powerpoint och t ex Word och Pdf.
  • Skärminspelning och eventuella filmer (Vi hjälper dig igång)
  • Vi producerar kursen för vår digitala kursportal
  • Vi startar marknadsföringen och aktiverar samarbetspartners
  • Kontinuerlig försäljning av kursen
  • Vi sköter all administration
  • Du ger feedback på inlämningsuppgifter och svarar på frågor
  • Vi redovisar försäljningen till dig månadsvis


Intill ser du den kronologiska ordningen för hur en kurs kommer till, processen och hur vi redovisar försäljningen till dig som författare.

Om du har en idé om en kurs hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan. 

Om vi bedömer att det finns en marknad för kursen kommer vi att marknadsföra den genom vårt kontaktnät. Om det då visar sig att marknaden har intresse av kursen är det dags för dig att skapa kursen och vi producerar därefter kursen för kursportalen tillsammans med dig.