Certifierad inom

Grundprogrammering JavaScript

Om utbildningen

Vill du jobba med något framtidssäkert, spännande och har intresse för problemlösning är denna kurs något för dig. Du får en gedigen introduktion till programmering genom JavaScript varifrån du kan fortsätta och specialisera dig.

Vi går igenom de delar som är gemensamma för alla programmeringsspråk och går in på det som är mer specifikt för JavaScript. Du får även känna på hur det är att skapa något visuellt i form av riktiga hemsidor. Det här är första steget i din nya IT-karriär.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 4 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen Certifierad inom Grundprogrammering JavaScript är 14 900 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 967 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 450 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. Du måste ha slutbetalat innan du kan få ditt examensbevis.

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Bartek Spizewski
Engagerad utbildare med mer än 20 år inom IT
Arbetat som programmerare och utbildare

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy