Störst i Sverige på digitala yrkesutbildningar!

Education Made Easy

Välkommen till Academy Online!

Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs?  
Vi erbjuder idag ett stort antal yrkesutbildningar inom olika branscher och många kortkurser som du kan läsa mer om här på hemsidan. 

Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg. Alla våra utbildningar ges på distans i vår digitala kursportal. Du startar när du vill och avgör själv studietakten. Du kan befinna dig var som helst, webbutbildning när du har tid. 

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

 

Kursportalen

Du läser utbildningen på egen hand i vår kursportal, när det passar dig. Där finns allt material – skärminspelade föreläsningar, filmer, bilder från föreläsningarna, övnings- och inlämningsuppgifter. Du har tillgång till var och en av modulerna i en utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Du kommer under studietiden att ha kontakt med läraren via mejl, om du stöter på frågor eller problem, samt när du får återkoppling på dina inlämningsuppgifter. Övningsuppgifterna är till för att du ska träna och befästa genomgånget material. 

I kursportalen finns det också ett forum där du kan kommunicera med läraren samt andra kursdeltagare. Du hittar en demo av kursportalen här nedan.

Examensbevis

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom, beroende på vilken utbildning du har gått. 

En certifiering innebär att du har genomfört och klarat de uppgifter som visar att du har uppnått en viss grad av kunskap inom det aktuella området. Ett diplom är ett intyg som visar att du har genomfört en utbildning. Certifiering och diplomering utförs hos oss av våra kvalificerade och kompetenta kursledare.

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering, som ligger sist i menyn i kursportalen.

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen. I och med att vi får din anmälan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i vår registrering. Du anmäler dig enklast genom att fylla i formuläret längst ner på utbildningens sida. Du kan också mejla direkt till support3@academyonline.se

Vi behöver ditt för- och efternamn, mejladress, vilken utbildning du vill anmäla dig till samt vilket betalningsalternativ du väljer. Därefter mejlar vi en faktura till dig. När vi har fått din betalning mailar vi dig ett välkomstmeddelande och du får tillgång till kursportalen. Sedan är det bara att börja studera! 

Betalning

Du hittar priser angivna under respektive utbildning. Det finns tre betalningsalternativ; hela avgiften mot en faktura, per modul i förskott inför varje modul eller delbetalning i 12 månader. I priset ingår:

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övnings- och inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom via mejl

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan, betalning eller dina pågående studier skicka ett mejl till support@academyonline.se eller ring oss via växeln 0775-544000 och beskriv ditt ärende så kontaktar vi dig.

Yrkesutbildningar

Kortare kurser

Jobba med oss!


 

Titta gärna på vår presentationsfilm och vår demo av kursportalen nedan!


Academy Online International AB
support@academyonline.se
0775-544000 vx.