Certifierad

Ekonomichef

Om utbildningen

En ekonomichef ansvarar för arbetet på ekonomiavdelningen och har en viktig nyckelroll i vidareutvecklingen av företaget/bolaget/organisationen eller myndigheten.

Ekonomichefer leder arbetet med att ta fram ekonomiska planer, utredningar och styr- och kontrollsystem för att följa upp verksamheten. Att sätta upp en årsbudget och arbeta med att ta fram olika prognoser hör också till arbetsuppgifterna. Som ekonomichef är man ofta även ansvarig för deklaration och skattefrågor. Utbildningen avser att med teori och praktiska exempel ge dig förutsättningar att arbeta som ekonomichef. Du kommer bland annat få lära dig hur ekonomichefens arbete påverkar företagens utveckling, och även anpassa chefsrollen utifrån företagets specifika mål. Utbildningen riktar sig till dig som har en grundförståelse för ekonomi och är redo för att ta nästa kliv i karriären.

Utbildningen omfattar om heltidsstudier ca 8 veckor.

 

Anmälan

Vi behöver få in din anmälan skriftligen via kontaktformuläret. Ange vilken yrkesutbildning eller kurs anmälan avser.  Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Har du frågor innan du anmäler dig maila till support@academyonline.se 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Ekonomichef är 29 990 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 7 498 kr. Delbetalning i 12 månader för 2 708 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom
 

 

Huvudlärare
Sofie Wiberg
Mångårig erfarenhet som ekonomichef och lönechef inom privat verksamhet

Bred erfarenhet inom HR
Undervisar i företagsekonomiska specialiseringskurser

 

Access

Du har tillgång till var och en av modulerna i din utbildning i ett år, från det att du har påbörjat respektive modul.

Certifikat | Diplom

Efter genomförd och fullt betald utbildning, med godkänt resultat på samtliga inlämningsuppgifter, får du ett certifikat eller diplom. 

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd utbildning ber vi dig svara på en kort utvärdering som ligger i kursportalen.

Education Made Easy