DU Version 2.0

Självcoachningsprogram

 

Om kursen

Känslan av att något skaver i livet kan vara diffus och svår att hantera. Kanske vet du inte vad som ligger bakom den då du har en uppfattning om att livet rullar på och att det är som det ska vara. Att titta närmare på sitt liv och dess olika delar är en början till ett bättre mående. Den skavande känslan kräver någon slags förändring för att skapa en ny och bättre känsla vilket resulterar i ett bättre mående. 

I denna kurs får du djupdyka i dig själv, dina tankar om livet, dina värderingar och behov för att genom detta på något vis komma fram till hur du mår och känner inför det liv du lever. Hur nära du är den person du vill vara och leva som. Kursen är för dig som längtar efter att känna en inre och yttre tillfredsställelse med dig själv och ditt liv! Vägen dit består av frågor och övningar där du får ta del av kraftfulla verktyg till att börja ifrågasätta delar hos dig själv. På köpet får du med dig nya tankar, reflektioner och insikter som ger dig möjligheterna till att skapa ett helt nytt liv.

En start till ditt nya jag!

Kursen omfattar ca 40 timmar.

  • Du startar din kurs när du vill
  • Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
  • Du avgör själv studietakten
  • Du studerar var du vill

Kursportalen

Du läser kursen på egen hand i vår kursportal, när det passar dig. Där finns allt material, skärminspelade föreläsningar, filmer, bilder från föreläsningarna och övningsuppgifter. Du har tillgång till kursen i ett år, från det att du har påbörjat den.

Support och frågor

Om du har frågor angående anmälan eller betalning når du oss enklast och snabbast genom att skicka ett mejl till kurser@academyonline.se Du kan också ringa vår växel 0775-54 40 00 och lämna ett meddelande så kontaktar vi dig.  

Om du har frågor om själva kursen och dess innehåll kan du maila till kursledarens mail som anges inne på kursen.

Betalning

Kursavgiften är 3 990 kr inkl. moms. Betalning i förskott.
I kursavgiften ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Kursintyg

Kursintyg

Du erhåller efter genomförd kurs ett intyg om du så önskar.

Recensioner

Vi är lyhörda för våra studenters omdömen. Efter genomförd kurs ber vi dig svara på en kort utvärdering, som ligger sist i menyn i kursportalen.


Kursskapare
Anna Lindén 
Utbildad certifierad Livscoach, pedagog och inom KBT behandling.
Lång erfarenhet av att arbeta med människor i olika åldrar, med stor variation av bakgrunder och kulturer.

Education Made Easy